JHC:s Damlag

Direkt från Sveriges kallaste ishall

Mot Segeltorp

Publicerad 2010-03-08 11:34:35 i Matcher,

Säsongens sista match avslutades tyvärr med en förlust. Siffrorna (8-1) är lite missvisande för matchen i sig, då vi stundtals spelade riktigt bra och faktiskt vann andra perioden med 0-1. Tyvärr var vår målvakt sjuk och Nanna fick offra sig och hoppa in i målet och göra så gott hon kunde. Andra perioden gjorde hon det ju riktigt bra också och höll nollan! Var i alla fall en rolig match att spela trots att det blev en så pass stor förlust. Jonna gjorde ett tjusigt mål också där hon rundade kassen och la in den köksvägen. Inte att glömma.

Och beröm till att faktisk ALLA hade sytt på sin reklam till matchen. Det hade man väl aldrig trott.

Kanske att det kommer en utvärdering av säsongen senare här på bloggen. Vi får se. Ni får se. Ikväll är det träning, och vem vet om det kommer upp lite mer JHC-TV!

Sista matchen man kan se med oss spelas nu på lördag mot HV!