JHC:s Damlag

Direkt från Sveriges kallaste ishall

Mot AIK

Publicerad 2010-11-07 21:48:24 i Matcher,

Av någon anledning så är vårt lag alltid desarmerat när vi ska möta AIK. Även denna gång saknade vi målvakt, och idag fick Jannice offra sig och ställa sig mellan stolparna. Innan dess hade vi en väldigt mysig uppladdning med gemensamt käk, promenad i det fina vädret och några omgångar Burken innan allvaret drog igång.
Vi började matchen bra, och jag tror att vi vann skotten i första med typ det dubbla, men det stod 0-1 i periodvilan. Till andra kom vi ut som ett annat lag. Ett betydligt sämre lag. Osäkerheten av att inte ha någon målvakt gjorde att vi inte våga gå fullt ut i alla situationer samt att alla ville vara nere och täcka framför mål. Det ledde till förvirring och därmed rörigt spel. AIK drog ifrån till 0-5. I tredje ryckte vi upp oss igen, och vann den perioden med 1-0.
Trist med en förlust, men vi hade ju inte riktigt förutsättningarna med oss. Någon gång ska vi väl ha ordinare målvakter när vi möter Gnaget och då blir det vinst!

Ses imorgon bruder!

(LÄGG UPP BILDER FRÅN HALLOWEEN-FESTEN!)

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-11-08 08:21:58

LÄGG UPP BILDER EVE OCH JANNICE OCH ALL ANDRA MED KAMERA!!! :D

Postat av: Jannice

Publicerad 2010-11-08 11:39:08

Köp en egen kamera så slipper du tjata på andra =P



Nej men jag pallade inte igår efter träningen. Får bli på tisdag efter jobbet. ;)

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-11-08 12:30:30

Jätte bra Jannice, så snällt av dig



VI GER DIG EN APPLÅD KLAPP KLAPP KLAPP!! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

JHC Dam

Järfälla HC damlag har denna säsong en hel del nya tillskott! Här i bloggen ser vi till att ni hela tiden är uppdaterade på det senaste som händer och sker!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela