JHC:s Damlag

Direkt från Sveriges kallaste ishall

Förslag ang. tröjorna

Publicerad 2010-10-25 18:12:41 i Övrigt,

Var inne och kikade på länken som Jannice hittade. Lekte runt lite med alternativen som fanns och fick ihop den här tröjan som förslag.

Tyckte att det skulle vara kul att ha med nr. och något som visade tydligt att det är JHC :) (Det går även att trycka JHC-logan, men inte på framsidan av tröjan. Blir även lite dyrare)

Den här tröjan är blå, men samma modell som den Jannice tog fram. Dock blev slutkostnaden inkl. frakt 435;-. 45kr dyrare än den andra, förmodligen för att jag slängde dit nr. också.

Ni kan väl kommentera vad ni tycker och tänker om typsnitt och vad ni gärna vill/ inte vill ha på lagtröjan så kanske vi kan enas om något :)


/Målis-Malin

ps. i slutet av denna veckan kommer jag tillbaka på isen ;)




(Strecken runt texten på tröjan är inte där egentligen, jag fattade bara inte hur man fick fram slutresultatet sådär snyggt som Jannice fixade...)

Kommentarer

Postat av: Mumin

Publicerad 2010-10-25 23:34:55

Grattis till vinsten ;)

Postat av: anneli

Publicerad 2010-10-26 08:49:50

ska vi verkligen ha blogg namnet på den? hahah

Postat av: Nanna

Publicerad 2010-10-26 11:38:31

Inte för att vara en glädje dödare nu men jag tror inte vi kommer kunna göra dom här tröjorna. Vi kommer säkert vara tvungna att använda bauers tröjor om vi ska trycka något med järfälla eller jhc på dom eftersom klubben har ett avtal med dom. Det är iaf något som måste kollas upp innan vi bestämmer något. Vore tråkigt och inte kunna använda dom om vi alla har beställt varsin.

Postat av: Malin

Publicerad 2010-10-26 12:14:25

Okej Nanna, bra att du tänkte på det. Måste kollas upp :)



Vi kanske kan försöka pusha på lite om att vi gärna skulle se att det kom mjukisdressar åt oss. Alla har ännu inte lagdressen från förra året. Plus att jag vet inte vad ni tycker, men personligen föredrar jag helt klart att träna i mjukisdress framför vindoverall... Det fanns ju inga mjukisdressar i rätt strl osv när det beställdes förra året, men det borde ju inte vara nåt problem nu.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

JHC Dam

Järfälla HC damlag har denna säsong en hel del nya tillskott! Här i bloggen ser vi till att ni hela tiden är uppdaterade på det senaste som händer och sker!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela