JHC:s Damlag

Direkt från Sveriges kallaste ishall

Lite matchreff

Publicerad 2011-01-18 12:55:53 i Matcher,

Okej, vi gick i lite för lång julledighet med bloggen, men nu kör vi igång igen!
Två matcher har spelats och tyvärr slutade båda dåligt. Den första mot Västerhaninge började också dåligt. När vi räknat efter såg vi att vi bara var elva utespelare varav två ordinarie backar (vi som är vana vid att vara tre fulla femmor). Och så hade någon ju lyckats ta med sig en left-klubba till vår rightare Linnea i målet. Det hela slutade med att vi hittade en rightmålisklubba i storlek dvärg, som Linnea fick använda. Men nej, de slutade inte där. Inte så långt in i matchen skadade sig Jonsson (Svensson?) och vi var nere på tio utespelare och EN ordinareback. Vi orkade helt enkelt inte, och även om VH inte var många de heller (är de någonsin det?) så har de mycket mer rutin, och spelade smartare än oss.

Matchen mot Segeltorp var ännu bittrare för då var vi verkligen bättre än dem. Precis som förra matchen så spelade vi ut dem totalt vissa stunder, men vi kan verkligen inte göra mål. Första prioden hade vi 31 (!) skott på mål men bara en satt i nätet. Det är för dåligt. Segeltorp gjorde sina mål, när vi klumpade oss i bytena och de fick komma fria. Vi lät dem göra det för många gånger, men som tur var gjorde Linnea många fina räddningar i målet. I första, som var vår bästa period, borde vi ha gjort kanske tre, fyra mål, och då hade vi nog kunnat vinna den här matchen men icke. 61 skott hade vi på Segeltorp och att säga att de vi hade otur är ju att ljuga, vi är helt enkelt bara dåliga på att göra mål.

Men nu har vi tränat avslut och Anneli har lovat att sluta röka på sina afrikanska grödor, så hon slutar hallucinera och träffa de svarta nätet. På onsdag blir det allstå galet mycket mål mot Almtuna. Tjillevippen!

Kommentarer

Postat av: Siw

Publicerad 2011-01-19 11:12:02

Ser fram emot massa snygga baljor ikväll, men du har glömt att det faktiskt varit tre matcher efter jul redan - Tullinge oxå - som vi vann med 3-1.

Postat av: Hon som försöker bli rökfri

Publicerad 2011-01-19 23:48:30

Inte bra att ni skriver sådär när min lilla pappa går in och kollar, vissa saker ska vara hemligt ju dumsnutar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

JHC Dam

Järfälla HC damlag har denna säsong en hel del nya tillskott! Här i bloggen ser vi till att ni hela tiden är uppdaterade på det senaste som händer och sker!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela