JHC:s Damlag

Direkt från Sveriges kallaste ishall

Matchens lirare!

Publicerad 2012-11-28 21:47:25 i Dagens outfit,

JHC gör en grymt bra mot serieledarna SDE, men förlorar trots detta med 1-3, där 3:e målet görs i öppen kasse! mMatchens lirare blev Sofie Björk! Weheyyyy!

Göta Traneberg IK - Järfälla HC

Publicerad 2012-11-21 10:49:00 i Matcher,

2012-11-20

Göta Traneberg IK - Järfälla HC 2-6 (0-0, 1-5, 1-1)

Skott: 34 - 35 (15-12, 9-11, 10-12)

Mål:
0-1 Marlene Henningsson (ass Sofie Björk)
0-2 Marlene Henningsson (ass Sofie Björk)
0-3 Jessica Sundström (ass Sofie Björk)
0-4 Sofie Björk (ass Jessica Sundström)
0-5 Annelie Orrsveden (ass Linn Hansén)
1-6 Marlene Henningsson (ass Anna Svensson)

Utv: Göta/Traneberg IK 1x2 Järfälla HC 1x5+20
Jessica Sundström

Laget:
Jasmine Gimwall (MV), Jessica Sundström, Hanna Pöllänen, Anna Svensson, Emelie Hammarbäck, Marlene Henningsson, Sofie Björk, Maria Wik, Louise Westling, Linn Hansén, Annelie Orrsveden, Jennifer Åström, Nalini Edlund

Vinst!

Publicerad 2012-11-21 02:18:55 i Matcher,

Dagens match resulterade i vinst borta mot Göta! Vi gör en grymt bra match periodvis, och det är även denna matchen i mötet mot Göta som vi är dom som drar det längsta strået, och vinner;) denna gången med säkrare siffror, 2-6!

Ren och skär glädje.. He,he,Hey här kommer segertåget..

Järfälla HC - Hälsinggårdens AIK (träningsmatch)

Publicerad 2012-11-18 14:20:00 i Matcher,

2012-11-17

Träningsmatch
Järfälla HC - Hälsinggårdens AIK 16-2 (7-0, 4-0, 5-2)

Skott: 47 - 26 (22-8, 14-7, 11-11)

Mål:
1-0 Marlene Henningsson (ass Louise Westling, Anna Svensson)
2-0 Marlene Henningsson
3-0 Annelie Orrsveden (ass Nalini Edlund, Jessica Sundström)
4-0 Linn Hansén
5-0 Annelie Orrsveden (ass Hanna Pöllänen)
6-0 Marlene Henningsson (ass Louise Westling, Jessica Sundström)
7-0 Anna Svensson (ass Nalini Edlund, Louise Westling)
8-0 Linn Hansén (ass Annelie Orrsveden)
9-0 Annelie Orrsveden
10-0 Linn Hansén (ass Annelie Orrsveden)
11-0 Louise Westling (ass Sofie Björk, Marlene Henningsson)
12-0 Marlene Henningsson (ass Anna Svensson)
13-0 Marlene Henningsson (ass Annelie Orrsveden, Linn Hansén)
14-2 Marlene Henningsson (ass Jessica Sundström, Annelie Orrsveden)
15-2 Marlene Henningsson (ass Annelie Orrsveden, Anna Svensson)
16-2 Marlene Henningsson (ass Annelie Orrsveden)

Utv: Järfälla HC: - Hälsinggårdens AIK: -

Laget:
Jasmine Gimwall (MV), Jessica Sundström, Hanna Pöllänen, Anna Svensson, Marlene Henningsson, Sofie Björk, Louise Westling, Linn Hansén, Annelie Orrsveden, Nalini Edlund

Matchens lirare

Publicerad 2012-11-18 13:03:20 i Dagens outfit,

Igår hade vi Hälsinggårdens AIK på besök och som vi spelade en träningsmatch mot.. Vinst med 16-2! En väl genomförd match av samtliga i laget där vi fick igång både spel och målskytte!

Matchens lirare med motiveringen: till tjejen som inte bara gjorde 8 av dagens mål, utan som även hela tiden pratar och peppar både på plan och utanför, Marlene Henningsson

Comeback(er)!

Publicerad 2012-11-15 12:18:24 i Träningar,

I gårdagens match så hade vi 3 st comebacker som har varit skadade från säsongens start.. Känns bra att dom äntligen är på is igen och med i matchen!

Maria Wiik, Linn Hansén och Annelie Orrsveden!

Publicerad 2012-11-14 23:16:39 i Träningar,

Dagens match, 0-8 till SSK! Siffrorna säger inte hur matchen såg ut i helhet (0-7, 0-1, 0-0).. Tyvärr så är vi inte med alls i första perioden och släpper fram motståndarna alldeles för lätt! Stryker period 1 och ser period 2 och 3 som vinster där spelet i stort sett är jämnt fördelat!

I mörkret finns idag ett ljus, matchens lirare Anna Svensson, som på backen gjorde en riktigt bra insats!

Publicerad 2012-11-07 01:20:43 i Övrigt,

I matchen senast mot Västerhaninge utsågs Linnea Dynesius till matchens lirare. Hon gjorde en riktigt stabil insats med kämpaglad!