JHC:s Damlag

Direkt från Sveriges kallaste ishall

Inför spelarmötet

Publicerad 2010-03-30 22:47:02 i Övrigt,

Har skickat ut mer information till er nu som spelarmötet (7:e 19.00 Kallhäll!!!!!) via facebook eller mail så kolla upp det!
Har inte skickat till Josse eller Zorn då jag inte har deras mail, så om någon annan har det kan den ju maila dem!

Seee yaaa sooon bitches!

Nyheter inför nästa säsong

Publicerad 2010-03-25 09:35:52 i Övrigt,

Just nu är det kvaltider och en del gäller oss, så här är en liten update på vad det kommer bli för förändringar i vår serie:

*För några veckor sen blev Ormsta/SDE klara för rikserien så det kommer med andra ord inte spela mot oss nästa säsong.
*Ettan i div. 2 går direkt upp i div. 1 vilket betyder att Södertälje kommer att spela i ettan nästa säsong.
* Egentligen skulle Tullinge som kom sist i vår serie kvala mot tvåan i div. 2, men av någon anledning så blev det inte så, utan de går stanna kvar utan kval. Gissningsvis för att Ormsta gick upp och inget lag kommer ner ifrån Riksserien.
* Pga ovanstående så kommer tvåan och trean i div. 2 mötas i ett kval om ettan i bäst av tre. Lagen som spelar detta är Ormsta 2 och Gimo. Första matchen spelades i måndags och Ormsta vann med 4-0 och nästa spelas idag.

JHC-TV!

Publicerad 2010-03-22 19:54:47 i JHC-TV,

ÄNTLIGEN har vi fått det att fungera! Här kommer, efter begäran från fansen, en rundtur i vårt omklädningsrum. Den redigerade versionen, som JHC-TV var menat att se ut. Typ.

Lite dött

Publicerad 2010-03-22 10:52:36 i Övrigt,

Ja, som vi förvarnat om så är det lite smådött på den här bloggen just nu. Ni får helt enkelt stå ut tills vi drar igång igen och er favoritblogg kommer i rullning på nytt. Då och då kommer vi naturligtvis lägga upp nya grejer, så misströsta inte!

Förövrigt så kanske ni undrar vad som har hänt med vår musiksmak när vi gått från discodunk till Markoolio? Jag vet själv faktiskt inte heller. Någon kanske fick ett bowlingklot i huvet?

Träningsläger..??

Publicerad 2010-03-16 19:05:59 i Övrigt,

Alla vill väl på träningsläger i sommar visst? varför inte utomlands då?

Tänk er om vi åker då varje morgon kan vi köra löpning, intervaller osv sen käka frukost och sola. Sen lunch så kör vi lite styrka i skuggan eller kanske en långsimtur elller promenad!! Naajs visst? sen innan middag kör vi styrka så gör vi såhär varje dag! (eller varannan) Vi kommer vara så snygga när vi kommer hem då. Och vi satsar på ett typ halv bra hotell i augusti så blir det super billigt för vi ska ju bara häänga på stranden varje dag!


VISST? as bra ju ;) nu tycker jag vi kör på det här så kan vi ju snacka om vart vi ska sen och boka!!
 
=D

Viktigt!

Publicerad 2010-03-16 17:28:54 i Övrigt,

Den 7:e april klockan 19.00 har vi obligatoriskt spelarmöte inför nästa säsong, samt att vi ska städa ur omklädningsrummet och märka utrustning. Om ni inte kan komma (trots att det är extremt viktigt och inget borde gå före) så hör ni av er till Rebecca, Jonna eller Jessica.

Pözz

Mot HV71

Publicerad 2010-03-16 11:52:59 i Matcher,

Vi lirade ju en träningmatch i lördags som del av vår avslutning. Motstånde stod HV71 för och matchen slutade 4-4, även fast vi nog borde ha vunnit med våra 55 skott på mål jämfört med deras 19. Kul var i alla fall att två av målen var riktigt tjusiga styrningar som vi tränat mycket på senaste träningarna och att Fritte som gjorde sin första match på två år fick göra mål!

Nu är säsongen slut för iår och det är ju tråkigt på alla sätt och vis, men snart drar fysen igång och vi laddar redan inför nästa!

Bloggen kanske går lite på lågvarv just nu, men misströsta inte. Vi har en del grejer att redovisa och förhoppningsvis får vi snart upp filmen med omklädningsrummet!

Kvällens kommentar

Publicerad 2010-03-15 06:52:51 i Dagens citat,

Vi börjar smått ta igen oss ifrån en heldag med match, bowling, middag och utgång. En utvärdering kommer senare och kanske lite bilder, men inte nu. Under tiden kan vi dra den kvällens citat:

Stor-Johan: Hej det sitter ett stort sällskap med hockeytjejer där inne som jag hör till.
Personal på Hard Rock: Ja, asså det sitter en massa tjejer längst in, men de var ju snygga allihop så det är nog inte dem.

Inga fördomar.

Inte att glömma

Publicerad 2010-03-11 20:56:19 i Matcher,

Sista chansen att se oss spela denna säsong är nu på lördag då vi tar emot HV hemma i Kallhäll. Vi hoppas på en rolig match och publikrekord!! (Vårt ligger strax över 200, något som skedde då vi hade hemmapremiär. Kallhäll tar dock nog inte så många)

JHC-TV Evelina är ledsen!

Publicerad 2010-03-11 00:31:48 i JHC-TV,


Hockeyn är slut och evelina är riktigt ledsen över det. Hon ville meddela hur hon kände.. Evelina var så ledsen hela träning och satt i ett hörn och sura och sa att hon skulle sitta där tills vi börja träna igen.

Lyssna på Johan i bakgrunden. Ha ha ha

JHC-TV

Publicerad 2010-03-11 00:08:31 i JHC-TV,


En glad hockeytjej kände för att dansa lite :) Ni hööör ju hur två deprimerande tjejer sitter och pratar i bakgrunden. Illa! Nu ska vi vara glada. Visst?? :)

nämen oj..

Publicerad 2010-03-10 22:24:20 i Övrigt,

Jag såg i ett tidigare inlägg att vi hade en TJUV i laget.. Men innan dom två sista kottarna gick hem från träningen så hitta vi nått märkligt vid dörrn. Kolla :o

ser ni samma saaaak som jag!? ;)))
PRECIS!!! SKORNA!!


TAAAADAAAA!
 
Mysteriet är löst!  Förutom nötkrämen då men den ligger nog i någons mage :))

Dags att börja tagga inför LÖRDAG!

Publicerad 2010-03-10 12:54:09 i Övrigt,

Tänkte bara nämna två drink förslag som ni kan börja tänka lite på. (Alla över 18).
Hittade detta på restaurangens hemsida:
"Hard Rock har nu börjat med en lite sportigare anda och har därmed skapat två drinkar i samverkan med den legendariske hockeyspelaren Z" Två NHL inspirerade drinkar som verkligen kickar loss och har gjort succé "over there"!
Nr 1:
Crazy Gainomax
2 dl vodka
1 dl Gainomax med smak av blåbär
Mosa gärna banan och häll i glaset, puréliknande drink.
Denna drink ersätter även vätskan i din kropp efter en hård natt på dansgolvet!
Nr 2:
Monster - Jeltzin
1 burk monster energi dryck
1 dl Jeltzin vodka, gärna inhandlad från en tallin resa.
En drink som tar fram den riktiga hockey ryssen i dig. Sägs även få dig att börja tala ryska oavbrutet.
Ja tjejer, jag tror jag ska testa Crazy Gainomax, låter smaskeeens!

VIKTIGT OM LÖRDAG!

Publicerad 2010-03-09 14:56:15 i Övrigt,

Lägger upp här också. Alla ni som ska med på avslutningen måste meddela Jonna SENAST IMORGON ONSDAG vad ni ska äta, annars blir ni utan. Under följer alternativen. En förrätt som är detsamma för alla ingår också.1. Bacon Cheeseburger
A 6 oz. beef hamburger, topped with crisp seasoned bacon and your choice of melted cheese. Served on a toasted bun.

2. Chicken Ceasar Salad
A full helping of Romaine lettuce with grilled chicken breast, crutons, Romano and Parmesan cheeses and Ceasar dressing.

3. Red, White & Blue Legendary Burger
Laced and grilles with our spicy Buffalo sauce and Cajun Seasoning then topped with crumbled blue cheese and a crisp fried onion ring. Served with fries.

4. Hickoey Smoked Bar-B-Que Ribs
A full rack of West Tennesee-styke ribs rubbed then basted with our authentic Hickory B-B-Que sauce and cooked to perfection- so the meat falls right from the bones. Served with seasoned fries, ranch beans and fresh coleslaw.

5. Honey-Mustard Grilled Chicken Sandwich
A grilled bonless chicken breast served on a butter toasted bun with honey-mustard, bacon, lettuce, tomato and Jack cheese. Served with fries and fresh coleslaw.

6. Legendary 10 oz Burger
Famous of the world over: topped with seasoned bacon, two slices of cheddar cheese, a crisp fried onion ring, lettuce, tomato, and pickles.

7. Veggieburger

Besöksrekord!

Publicerad 2010-03-09 06:22:34 i Övrigt,

Igår hade bloggen rekord vad gäller antalet besökare! Hela 47 styken hade hittat hit. Kommentera mera säger vi!

Rubrik?

Publicerad 2010-03-08 22:58:50 i Övrigt,

Fanny drar iväg på solsemester i en vecka och kommer hem som en Canarieönsk pirat alt. reagge-domare. Ryktet säger även att hon träffade Kissie på planet hem och hon tiggde och bad Fanny om att vi skulle länka hennes blogg. Icke sa nicke, här kör vi bara på kvalité!


Efterlyser två otroligt viktiga egendomar !

Publicerad 2010-03-08 22:51:50 i Övrigt,Under kvällen igår vid 17.00 till 19.30 försvann en nöt-creme, ikväll vid 20.00 till 21.40 tiden försvann ett par vit/svarta adidas sneakers storlek 34. Enligt vittne har Bex synts vid båda brottsplatserna, vi har ej fått ett erkännande dock. Mer kan vi inte berätta i nuläget. En tjuv är på fri fot är de enda vi har för tillfället. Det är förfärligt att man inte kan gå säker längre, vad har hänt med världen? vi får samtal från osäkra människor: kan man gå ut? är de säkert? de här är de värsta fallet på tider . . .EN NÖT CREME!!! OCH NU ETT PAR SNEAKERS!!!vad kommer sedan?? är det någon som sett nöt cremen eller adidas skorna? hör gärna av er. .

Agenda för avslutningen till er som ännu inte skaffat facebook!

Publicerad 2010-03-08 22:38:41 i Övrigt,

Dags att avsluta detta underbara år med en härlig dag och kväll tillsammans!
Vi startar dagen med en träningsmatch mot HV71 Queens i Kallhälls ishall. 14.00, samling 13.00.

Därefter piffar vi till oss och beger oss sedan gemensamt in till Odenplan för att köra lite Bowling på Svea Bowling, var där senast 17.45.

Efter att vi kastat lite klot går vi över gatan och intar lite god mat och dricka på Hard Rock Café.

Sen får vi helt enkelt se vad som händer!


Lite enklare beskrivet så ser schemat ut som följer.

Match mot HV 14.00 – 16, 16.30.
Gemensam transport med bl a pendel till odenplan.
18.00 Bowling Svea Bowling samling senast 17.45.
20.00 Middag på Hard Rock Café

Nyheter

Publicerad 2010-03-08 22:30:25 i Övrigt,

Idag fick alla som var på träningen välja mat till på lördag. Ni som inte var där får ta cheesburgare på Donken. Nej, men vi löser det på något sätt. Håll utkik här.

På våra fans begäran kommer JHC-TV under veckan att spela en rundtur i vårt omklädningsrum.

Idag kunde man se delar av vår match mot Segeltorp i Lilla Sportspegeln, typ 11 minuter in i programmet. Går att se på svt/play. Kanske inte visar oss från vår bästa sida haha.

Uppdaterad betalningslista

Publicerad 2010-03-08 11:38:22 i Övrigt,

Eve 200kr
Linn 100kr
Rundqvist 500kr
Zorn 500kr
Emmi 500kr
Carro 500kr
Malin 500kr
Fanny 500kr
Älmis 500kr
Fritte 500kr

Ni som ska med på avslutningen måste betala idag. Ni som inte ska med måste betala senast söndag denna vecka. Detta är pengar som ska till lagkassan.

Mot Segeltorp

Publicerad 2010-03-08 11:34:35 i Matcher,

Säsongens sista match avslutades tyvärr med en förlust. Siffrorna (8-1) är lite missvisande för matchen i sig, då vi stundtals spelade riktigt bra och faktiskt vann andra perioden med 0-1. Tyvärr var vår målvakt sjuk och Nanna fick offra sig och hoppa in i målet och göra så gott hon kunde. Andra perioden gjorde hon det ju riktigt bra också och höll nollan! Var i alla fall en rolig match att spela trots att det blev en så pass stor förlust. Jonna gjorde ett tjusigt mål också där hon rundade kassen och la in den köksvägen. Inte att glömma.

Och beröm till att faktisk ALLA hade sytt på sin reklam till matchen. Det hade man väl aldrig trott.

Kanske att det kommer en utvärdering av säsongen senare här på bloggen. Vi får se. Ni får se. Ikväll är det träning, och vem vet om det kommer upp lite mer JHC-TV!

Sista matchen man kan se med oss spelas nu på lördag mot HV!

Betalning

Publicerad 2010-03-06 14:18:12 i Övrigt,

Nu skriver jag ut här ändå vilka som ska ta med slantar imorgon. Höhö.

Först så har jag glömt vilka som gav mig pengar idag, så ni kan ju säga det. Jessica och någon mer...

Eve 200kr
Linn 300kr
Rundqvist 500kr
Zorn 500kr
Emmi 500kr
Carro 500kr
Malin 500kr
Fanny 500kr
Älmis 500kr
Fritte 500kr

Viktigt att ni alla betalar så fort som möjligt, helst imorgon, annars blir det ingen avslutning!

Info

Publicerad 2010-03-06 14:09:47 i Övrigt,

För att stänga av musiken på bloggen: Gå längst ner på sidan och tryck på pause.

Dagens outfit

Publicerad 2010-03-06 14:04:08 i Dagens outfit,

Eftersom det var brutalt kallt i Kallhäll, aka. Cold Hell, idag, så gjorde vi vårt bästa för att värma våra stackars fötter efter träninge. Dagens snyggaste försök visas här under.

JHC-TV efter Tullinge-matchen

Publicerad 2010-03-06 13:48:54 i JHC-TV,

JHC-TV efter matchen mot Tullinge som slutade 7-1 till oss. Hela 60 skott hade vi!!!
Första filmen innehåller två intervjuer av en smått hysterisk Rebecca med målis of the day Josse och vår stabile back Jessica. I det andra klippet ger vår bloggdrottning Zäta sin syn på matchen.

Evelina..

Publicerad 2010-03-06 01:20:12 i Övrigt,

Evelina hjälpte ju självklart också till under samma match som Zäta med att skotta snö ;)

Här ser vi henne som en söt liten fjäril :))

Trubbel i paradiset

Publicerad 2010-03-05 00:04:55 i Övrigt,

Vi som tänkt att lansera vår nya grej här på bloggen igårkväll, men tekniken är emot oss. Vi jobbar hårt för att lösa detta, men om någon som läser denna blogg vet hur man gör om mp4 filer till avi, eller annat som går att redigera i movie maker kan ju hoja till! Vi hoppas snart ha en lösning på problemet så att vi kan släppa denna nymodighet!

Ingen rubrik

Publicerad 2010-03-04 13:08:52 i Övrigt,

 
 


(Nån som glömde tampongen..?)

Tänk om vi hade varit så snyggt klädda som dom där brudarna.. Fast vi är ju riktigt fräscha i våra röda tröjor också. HIHI! Och varför inte köpa en varsin tröja (If you're a hockey player, then I'm single) och trycka JHC DAM på ryggen och sen springa vårruset? En väldigt bra idé tycker jag..


Ville bara lägga in en bild på Zäta när hon är "icegirl" på A-lagets (herrarnas) hemmamatch.
Bilden ljuger, för hon har mkt mer hår i verkligheten. Juste såg på träningen igår att hennes hår på ryggen redan hade växt ut efter vi rakade bort det :S Får väl hjälpa henne med det där hjärtat idag då :D

Cha Cha bloggen

Saker att tagga inför

Publicerad 2010-03-03 22:33:24 i Övrigt,

Förutom att tagga galet inför vår sista hemmamatch imorgon, så kommer det med lite tur (och om Zätas internet slutar krångla) upp en nya ultrahäftig grej här på bloggen ikväll! Tagga till!

En liten teaser till er alla.

VIKTIGT! INSTRUKTION FÖR PÅSYNING AV LIBRESSMÄRKE

Publicerad 2010-03-03 15:27:03 i Övrigt,

1. Börja med att stryka en fåll runt tygmärket, ca 1 cm i bredd (medelvärme så det inte smälter) BILD 1
2. Nåla fast märket med nedkant mot tröjärmens sömm BILD 2 se till att det hamnar på mitten. Rikta efter tröjnr på ärmen. BILD 3
3. Sy fast med raksömm ca 2mm från kant.
4. Se så fint det blev BILD 4 
     
Bild 1                           Bild 2                         Bild 3                 Bild 4

// stor JOHAN

Nästa match!

Publicerad 2010-03-03 08:52:44 i Matcher,

Järfälla HC - Tullinge TP 
Torsdag 19.30
Kallhälls Ishall 


Vår sista seriematch på hemmaplan!
Det får du bara inte missa!
Utöver detta spelar vi följande matcher:


Sista seriematchen

Segeltorps IF - Järfälla HC 
Söndag 17.30
Segeltorpshallen


Träningsmatch

Järfälla HC - HV71 queens
Lördagen den 13/3 14.00
Kallhälls Ishall

Mot AIK

Publicerad 2010-03-02 15:10:48 i Matcher,

Har ju missat att skriva om AIK-matchen. Slutade 2-3 till Aiks fördel tyvärr. Jämn match där skotten skrevs til 21-21, och vi lika gärna kunde ha vunnit. Trist att vi inte fick med oss något poäng. Lite smågrinig mot slutet av andra, men sånt är ju alltid kul. Vi gjorde i alla fall en bra laginsats och alla jobbade hårt.

Nästa match spelas mot Tullinge och det är sista hemmamatchen för säsongen!

Sweet!

Publicerad 2010-03-02 01:08:19 i Träningar,Tack tjejer ni som hjälpte mig idag att raka ryggen efter träningen. Ni vet ju att den blir så hårig :)) Fan rekord idag också 4,3 cm långa hårstrån wiie :)

Vi kanske kan satsa på något sånt här tills nästa gång? Jätte gulligt ju!!Godnatt

Om

Min profilbild

JHC Dam

Järfälla HC damlag har denna säsong en hel del nya tillskott! Här i bloggen ser vi till att ni hela tiden är uppdaterade på det senaste som händer och sker!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela