JHC:s Damlag

Direkt från Sveriges kallaste ishall

Matchens lirare!

Publicerad 2013-01-25 00:38:29 i Dagens outfit,

Dagens bortamatch mot Södertälje gick bättre än förväntat.. Förlust med, bara, 3-0 mot ett av toplagen som ska kvala! Inte illa pinkat!

Matchens lirare utsågs idag till stjärnan Elin Moberg som i mål gör en grym insats, och gör ett flertalet sjukt snygga räddningar! Congrats!

Matchens lirare!

Publicerad 2013-01-25 00:32:12 i Dagens outfit,

Ligger efter något med matchens lirare, men bättre sent än aldrig!

I matchen mot Västerhaninge, utsågs Anna Svensson till matchens lirare efter att ha gjort en grymt stabil insats på backen!

Matchens lirare!

Publicerad 2013-01-14 19:24:41 i Dagens outfit,

Igår åkte vi till Falun för träningsmatch mot haik.. Målen satt långt inne, trots detta Vinst med 0-3, men gjorde årets sämsta match så nu kan de bra bli bättre ;)

Matchens lirare skötte sin uppgift med bravur och gjorde en riktigt bra match: målvakt Elin Moberg

Efter en minst sagt strulig säsong på målvaktssidan, så passar vi även på att hälsa henne välkommen till Järfälla. Elin har tidigare spelat i Modo, men är nu tillbaka i trakterna igen :)

Long time no seen!

Publicerad 2013-01-08 11:29:07 i Övrigt,

Juluppehåll och energipåfyllning, nu är vi tillbaka! Ut med det gamla och in med det nya, och vi börjar det nya året med överbefolkning i omklädningsrummet, kan inte bli bättre :) nu kör vi!!

Om

Min profilbild

JHC Dam

Järfälla HC damlag har denna säsong en hel del nya tillskott! Här i bloggen ser vi till att ni hela tiden är uppdaterade på det senaste som händer och sker!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela