JHC:s Damlag

Direkt från Sveriges kallaste ishall

Sammanfattning av 2009

Publicerad 2009-12-22 11:16:24 i Övrigt,

Eftersom det nu är juluppehåll och snart nyår så tänkte vi ta tillfället i akt att sammanfatta den här delen av säsongen.
Efter en trög start har vi nu börjat spela ihop oss, och den andra omgången av matcher har gått betydligt bättre. Med två uddamålsförluster som vi nog kunde ha vunnit om vi hade vetat hur man göra mål. Något vi istället fick pröva på i 10-5-segern mot Segeltorp. Sen vann vi även över Tullinge, och gjorde en årets kämparinsats och spelade 1-1 mot AIK. Efter ett positivt december ser vi nu framemot januari, som Linn har snackat om hela säsongen. "I januari, då kommer det att hända grejer".

Årets händelse: Vår världspremiär i Järfälla ishall -Grymt coolt intro där ingen ramlade eller fick rökskador. Enligt rykten så var ca 240 personer på plats för att se matchen.

Årets match: 1-1-segern mot AIK - Med en utespelare i målet och 11 i båset, gör vi vår bästa match såhär långt och visar att vi kan om vi vill. Aldrig har en 1-1-vinst varit så självklar.

Årets låt: Sexy bitch - Spelas tio gånger innan och efter alla matcher, träningar och andra tillställningar. Något A-laget fick erfara i fredags och ni får här på bloggen.

Årets jobbigaste: Hemmalägret i Kallhäll- Var nog många som hade svårt att ta sig ur sängen på måndagen.

Årets utvisning: Fanny hemma mot Tullinge. Kommentaren "Men vad fan, är det bandy vi spelar eller?!" gav tiominuter. alt. Jonna borta mot Ormsta. Kör kycklingdansen åt en Ormsta-spelare och tilldelas en tia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

JHC Dam

Järfälla HC damlag har denna säsong en hel del nya tillskott! Här i bloggen ser vi till att ni hela tiden är uppdaterade på det senaste som händer och sker!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela