Direkt från Sveriges kallaste ishall

Mot SSK

Publicerad 2010-12-16 14:26:47 i Matcher,

Vi har ju blivit lite dåliga på att uppdatera efter matcherna, men man är ju så trött när man kommer hem! Orka blogga då liksom.

Igår mötte vi i alla fall serieledande Södertälje. Förra matchen slutade ju 3-3.
Södertälje tog i alla fall ledningen i första perioden med 0-1, men vi replikerade snabbt med ett mål av Linn "Siw" Hansén. SSK tog dock tillbaka ledningen med mål av samma person, som tydligen hette Ernst. Förvirring i vårt lag. Hade det en grabb med i laget? Men Ernst är tydligen ett Österrikiskt efternamn då hon visade sig vara en spelare från ÖR:s landslag.
Matchen var jämn, men Södertälje snäppet vassare och med en riktigt bra målvakt. Vi fick också väldigt många (flera av dem väldigt underliga) utvisningar emot oss. (Domarn ska ha haft SSK-tröja under den randiga). I andra perioden gjorde de 1-3 och 1-4 ganska snabbt efter varandra, och även fast vi hade bra lägen att ta igen så storspelade deras målvakt, och vi blev lite för stressade för att få till allt hundraprocentigt.