JHC:s Damlag

Direkt från Sveriges kallaste ishall

Efterlyser två otroligt viktiga egendomar !

Publicerad 2010-03-08 22:51:50 i Övrigt,



Under kvällen igår vid 17.00 till 19.30 försvann en nöt-creme, ikväll vid 20.00 till 21.40 tiden försvann ett par vit/svarta adidas sneakers storlek 34. Enligt vittne har Bex synts vid båda brottsplatserna, vi har ej fått ett erkännande dock. Mer kan vi inte berätta i nuläget. En tjuv är på fri fot är de enda vi har för tillfället. Det är förfärligt att man inte kan gå säker längre, vad har hänt med världen? vi får samtal från osäkra människor: kan man gå ut? är de säkert? de här är de värsta fallet på tider . . .EN NÖT CREME!!! OCH NU ETT PAR SNEAKERS!!!vad kommer sedan?? är det någon som sett nöt cremen eller adidas skorna? hör gärna av er. .

Kommentarer

Postat av: Rebecca

Publicerad 2010-03-08 23:01:38

Kolla din JHC-jacka Linn, nöt-cremen finns där. Skorna är jag också oskyldig till!

Postat av: L

Publicerad 2010-03-09 07:51:43

Tyvärr Bex, vi har konstaterat att det är du. Finns ingen annan förklaring. Varken jag eller Fanny vet hur vi ska klara oss igenom detta. Vågar man va med på lördag? Vad ska man bli av med då? Sitt bowlingklot? Lackleggings? Smink? Eller varför inte sin själ? Det här är ju helt obegripligt, det ska inte förekomma stölder inom familjer. Vi måste gå till botten med det här, annars blir det nog till att anmäla. Tyvärr Bex. Bättre att du erkänner med en gång, så kommer inte någon till skada heller.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

JHC Dam

Järfälla HC damlag har denna säsong en hel del nya tillskott! Här i bloggen ser vi till att ni hela tiden är uppdaterade på det senaste som händer och sker!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela